Παρουσίαση της Rediviva από την Ελένη Ψυχούλη:
Ένα συνεργατικό μεζεδοπωλείο στο Τσινάρι, στο πιο γλαφυρό κομμάτι της Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη, πολύχρωμο, μοσχομυριστικό από τις γλάστρες των μυριστικών του, με έμβλημα την ταπεινή κουζίνα που μεταμορφώνεται σε απολύτως υψηλή όταν γευτείς τη μαγική πέστροφα που καπνίζεται από φίλους των παιδιών, σε υπερπεριορισμένη παραγωγή. Τα λαχανικά έρχονται από τον μπαξέ των ιδιοκτητών στο Χορτιάτη, για να πάρουν άλλη γεύση οι γεμιστοί κολοκυθανθοί, οι μπακαλιοροκροκέτες με φρέσκια μολόχα και οι βλιτοκεφτέδες. Ό,τι παράγεται γίνεται τσάτνεϊ ή τουρσί, τα τυριά έρχονται από τη Βλάστη για να γεμίσουν ιδανικά τις χάχλες ή να νοστιμίσουν το αρνάκι με φέτα και μυρωδικά. Εξαίσιο καλαμάρι γεμιστό με σταφίδα και κουκουνάρι, γλώσσα μοσχαρίσια με λεμόνι, σαλάτα εσμέ και ντολμαδάκια γιαλαντζί, με κρέμα εκμέκ για το τέλος
